Èxit de participació en els actes de la festa major de les Planes


  • Comparteix:

Els organitzadors de la festa major de les Planes han fet una valoració positiva del seguiment dels actes per part del veïns del barri, que una vegada més han sortit massivament al carrer per gaudir de les activitats incloses al programa. Aquest migdia s'ha celebrat a la plaça de la Creu d'en Blau una missa de campanya que ha comptat amb la presència de l'alcalde Lluís Recoder.

La climatologia adversa va fer que ahir s'hagués de suspendre l'espectacle de varietats que es feia a la plaça de la Creu d'en Blau quan ja havia començat. Malgrat aquest contratemps, la membre de la comissió de festes, Begoña Parareda, ha destacat que la d'enguany està sent una de les millors edicions de la festa major:

Begoña Parareda

Hi ha molta resposta per part de la gent, quan surt una mica el sol tothom està al carrer

L'alcalde Lluís Recoder ha assistit aquest migdia a la missa de campanya que s'ha fet a la plaça de la Creu d'en Blau i també ha valorat positivament el desenvolupament de la festa major:

Lluís Recoder

La festa està anant molt bé i amb molta participació perquè les Planes viu molt la vida de barri

Les activitats de la festa major de les Planes finalitzaran dimecres coincidint amb la festivitat de la Diada Nacional de l'Onze de Setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.