Més de 200 petites peces formen el 'Trencadís gaudinià' del Casal d'Avis de Valldoreix


  • Comparteix:

Més de dues-centes petites peces de porcellana i rajoles formen el 'Trencadís gaudinià' que han elaborat els socis del Casal d'Avís de Valldoreix. Aquesta obra d'art, que decora una cantonada del pati del Casal de Cultura de Valldoreix, s'ha inaugurat avui, coincidint amb la Diada de l'Onze de Setembre, en un acte que han presidit l'alcalde Lluís Recoder i el president de l'Entitat Municipal Descentralitzada, Francesc Cardoner.

L'elaboració del 'Trencadís, que imita els que hi ha als bancs del Parc Güell de Gaudí, ha comptat amb la col·laboració de tota la gent del Casal d'Avís, que han aportat les peces necessàries per fer l'obra, segons ha explicat el coordinador del projecte, Francesc Sanjust:

Francesc Sanjust

Vàrem fer còrrer la veu perquè tothom que puguès portès peces per fer el 'Trencadís'


A més de presidir l'acte d'inauguració del 'Trencadís', l'alcalde Recoder i el president de l'EMD, Francesc Cardoner, han inaugurat també avui la nova pista de petanca del Casal d'Avís, que es troba al patí del Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.