Solé diu que no faran una escola bressol aprofitant part del pati del CEIP Pi d'en Xandri si l'escola no hi està d'acord


  • Comparteix:

L'Ajuntament assegura que no farà cap actuació al CEIP Pi d'en Xandri que no estigui consensuada amb la pròpia escola. Així ho ha dit la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, en resposta a la preocupació manifestada per la direcció del centre davant una proposta de segregar una parcel·la del pati per poder construir una escola bressol a la zona.

El ple municipal del mes de novembre va donar llum verda al tràmit inicial per construir una nova escola bressol al costat del CEIP Pi d'en Xandri. El projecte, vinculat a una operació urbanística a la Casa Mónaco, passaria per segregar una parcel·la de 1.200 metres quadrats del pati de l'escola per poder fer la nova llar d'infants, afegint aquest espai perdut del pati del Pi d'en Xandri per una altra banda.

El projecte ha despertat però la preocupació dels responsables de l'escola ja que suposaria dividir l'actual pati en dos i perdre la zona arbrada. Des de la direcció del CEIP reconeixen que hi ha espai disponible per poder fer una escola bressol, però consideren que la proposta va en detriment del centre.

Davant d'aquesta situació, la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha volgut tranquil·litzar direcció i AMPA del Pi d'en Xandri assegurant que no es tirarà endavant cap projecte que no compti amb el consens de l'escola. Així mateix ho ha notificat a la direcció per mitjà d'una carta. Escoltem Àngels Solé.

Àngels Solé

Nosaltres considerem fermament que no es pot fer res que no sigui consensuat amb l'escola. Si l'escola no ho veu clar, nosaltres tampoc. Amb aquesta operació el pati quedaria configurat totalment diferents, i una forma inadequada pot condicionar la funció


En aquest sentit, Solé ha recordat que de moment només hi ha una aprovació inicial i ha afegit que les àrees d'Educació i Territori hauran de treballar ara per buscar una altra solució al projecte, que potser no haurà de passar pel CEIP Pi d'en Xandri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.