Antònia Font, Kepa Junkera i la companyia Sol Picó, plats forts de la Festa Major de Sant Cugat 2006


  • Comparteix:

En total, seran 215 activitats amb novetats com un espai per a la gent gran a la plaça Barcelona i un espai per als '40tons' a la plaça Lluís Millet

En total, seran 215 activitats amb novetats com un espai per a la gent gran a la plaça Barcelona i un espai per als '40tons' a la plaça Lluís Millet

215 activitats conformaran la Festa Major de Sant Cugat, que se celebrarà entre els dies 28 de juny i 2 de juliol. Entre les principals activitats, destaca un concert dels mallorquins Antònia Font, la creació de 2 nous espais temàtics per a la gent gran i per als ''40tons'' o el Paga-li Joan, que per primera vegada es farà a les vuit del vespre.

La Festa Major 2006 arribarà carregada de propostes i de novetats com el canvi d'horari del Paga-li Joan, que per primera vegada es ballarà a les vuit del vespre per evitar la forta calor del migdia i per permetre la participació de les persones que treballen fora de sant Cugat. Una altra novetat és la creació de 2 nous espais temàtics: un per a la gent gran a la plaça Barcelona i un espai per als '40tons' a la plaça Lluís Millet.

En total, seran 215 activitats pensades per arribar a totes les edats i gustos, tal i com ha destacat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Són 215 activitats per tots els públics, edats i gustos. I per tant, la festa es presenta magníficament, una festa pensada perquè tothom gaudeixi, hi participi i se la faci seva


Tant Recoder com la comissió de Festa Major han remarcat també la important participació de les entitats de Sant Cugat, que contribueix a fer que aquesta sigui una Festa Major especial i basada en les persones. Escoltem Joan Carles Busquets, de la comissió organitzadora.

Joan Carles Busquets

Nosaltres com a comissions volem fer un agraïment molt especial, no tan sols a les entitats sinó a les persones que hi ha darrera, ja que és gràcies a elles que tenim una festa major especial i diferent, basada en les persones


Entre els plats forts de la Festa Major, destaca enguany un concert dels mallorquins Antònia Font i una actuació de la companyia de dansa Sol Picó, el dia 28 de juny, una actuació de 'Cajonmanía a càrrec de gent de Sant Cugat, el dia 30, un espectacle de la companyia santcuagtenca Color Dansa i el concert del cantautor Kepa Junkera, el dia 1 de juliol, o el fi de festa amb 'La Brassa Danz Systm Orkstra'.

No hi faltaran les propostes més tradicionals com el castells de focs, la 13ena. edició de la Botiga al Carrer, l'arrossada popular, el Racó Infantil de Festa Major als Jardins del Monestir, la trobada de puntaires i les migas manxegues o la caseta del CPA. Aquest any, l'estripada anirà a càrrec del presentador del programa 'Alguna pregunta més?', David Verdaguer, mentre que els pregoners seran els Castellers de Sant Cugat, que enguany celebren 10 anys. Escoltem un dels caps de colla, Marcel Serra.

Marcel Serra

Ens prendrem el fet de ser pregoners no només com un agraïments als Castellers pels seus 10 anys sinó també com un reconeixement a totes les entitats, que són moltes les que hi ha al poble i que fan molta feina


El programa de Festa Major 2006 es pot trobar a les dependències municipals i s'encartarà amb la revista municipal. També es podrà consultar a través d'internet a les www.festamajor.santcugat.cat, i com és habitual, durant els dies de festa s'habilitarà un punt d'informació a la plaça d'Octavià, on també es podran comprar les samarretes oficials de la festa.

El pressupost d'aquest any és de 235.000 euros a càrrec de l'Ajuntament, als que s'hi sumen més de 29.000 euros dels patrocinadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.