FGC i el Trànsit posen en marxa un dispositiu especial per garantir que els desplaçaments es facin avui sense incidències


  • Comparteix:

Ferrocarrils de la Generalitat donarà servei nocturn durant tota la nit de la revetlla de Sant Joan a la línia del Metro del Vallès. De la seva banda, el Servei Català de Trànsit també ha preparat un dispositiu especial de trànsit per evitar les incidències en la que es considera una de les nits més conflictives de l'any.

Com ja és habitual, FGC donarà servei durant tota la nit de la revetlla per garantir que les persones que ho vulguin puguin fer servir el transport públic. En el cas del Metro del Vallès, hi haurà trencs cada 45 minuts en les línies S1, de Terrassa, i S2, de Sabadell, i es garantirà que hi hagi un tren cada 25 minuts entre Sant Cugat i Barcelona.

A nivell viari, el Servei Català del Trànsit també ha preparat un dispositiu especial amb la previsió que uns 600.000 vehicles surtin de les seves residències habituals, dels quals 500.000 ho faran des de Barcelona i la seva àrea d'influència. Concretament, es preveu que algunes de les zones més conflictives siguin les sortides de Barcelona, el Maresme, el Baix Llobregat i el Vallès.

Per aquest motiu, des de les tres d'aquesta tarda i fins la mitjanit de diumenge, s'aplicarà un dispositiu que incorpora com a principals novetats l'aplicació de noves mesures de regulació de transport de mercaderies i de mesures especials a l'autopista C-32, per millorar la fluïdesa de ciruclació a la zona de Sitges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.