Sant Cugat comença a rebre els 12 infants sahrauís que passaran l'estiu amb famílies del municipi


  • Comparteix:

Els 12 nens i nenes sahrauís que passaran l'estiu amb famílies santcugatenques ja han començat a arribar a la ciutat. Com és ja es habitual, els infants passaran a principis de juliol una revisió mèdica al CAP de Sant Cugat i dedicaran la resta de l'estiu a participar de colònies i casals amb els esplais del municipi i a gaudir de les vacances amb les famílies d'acollida.

L'entitat Sant Cugat amb el Poble Sahrahuí (SCAPS) ja ha començat a rebre part dels 12 nens i nenes nordafricans que gaudiran de l'estiu amb famílies santcugatenques. Els 7 nens i 5 nenes afronten un any més un estiu ple d'activitats, on no hi faltarà una revisió mèdica al Centre d'Atenció Primària de Sant Cugat.

Així ho ha explicat una de les responsables de l'entitat, Neus Bosch, que ha afegit que els infants també aniran als casals i en alguns casos de colònies i que a l'agost marxaran de vacances amb les famílies acollidores.

Neus Bosch

El primer que faran seran les revisions, que ja tenim les hores concertades, i llavors aniran a casals del poble, colònies d'estiu, i a l'agost faran les mateixes vacances que les famílies, com si fossin un fill més.


Bosch ha valorat molt positivament aquesta experiència i ha convidat a més santcugatencs a sumar-s'hi l'any vinent. Com ja és habitual, SCAPS està preparant una festa de benvinguda pels nens i nenes sahrauís, a banda de la recepció oficial que els farà l'Ajuntament.

Neus Bosch

De cara l'any que ve ens agradaria que s'hi impliquessin més families ja que fins ara sempre ha estat experiències positives. A banda, s'està preparant una festa benvinguda.


L'objectiu d'aquesta festa és reunir els nens i nenes acollits per famílies no només de Sant Cugat sinó també els que passaran l'estiu arreu de la comarca. Està previst que aquesta festa es faci durant la primera quinzena de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.