Toni Ramon diu que la sala de concerts estarà feta al gener del 2008


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, assegura que les obres de construcció de la sala de concerts podrien començar abans de finals d'any, per tenir-la enllestida al gener del 2008. Ramon ha reiterat el compromís de l'equip de govern envers aquest equipament, després que el col·lectiu Dissidència Sònica hagi tornat a queixar-se del retard que arrossega aquest projecte.

Toni Ramon ha recordat que la construcció de la sala de concerts és un compromís que figura a l'acord de govern municipal entre CiU i ERC i ha reiterat que l'equipament es començarà a construir abans d'acabar el mandat. Segons el tinent d'alcalde de Joventut, les obres podrien iniciar-se abans d'acabar l'any i estar acabades en el termini de 12 mesos. Toni Ramon ha dit que la sala de concerts serà una realitat al gener del 2008.

Toni Ramon

Amb el projecte que tenim ara sobre la taula, que encara s'ha de tancar i pressupostar, estem parlant d'un termini d'un any d'obres. Esperem començar-les abans d'acabar l'any i poder tenir la sala si no és el 31 de desembre, el 15 de gener del 2008.


Ramon ha fet aquestes declaracions després que el col·lectiu Dissidència Sònica hagi aprofitat la presentació del tercer disc recopilatori de grups santcugatencs per queixar-se del retard que arrossega aquest projecte. El tinent d'alcalde de Joventut ha dit que les obres no es retardaran 'fins al 2010', i ha aprofitat per felicitar Dissidència Sònica per la seva tasca.

Toni Ramon

Felicito Dissidència Sònica pel tercer disc, que és marcadament reivindicatiu. Esperem poder donar resposta des de l'Ajuntament a aquesta reclamació.


Recordem que el ple municipal va aprovar per unanimitat, el maig del 2005, construir la sala de concerts en uns terrenys del nou barri de Vullpalleres, a tocar de la nova estació de FGC. L'octubre de l'any passat el plenari va donar llum verda a l'assignació d'usos al solar, un tràmit urbanístic que va servir per incorporar algunes al·legacions i enviar l'expedient a la Generalitat per a la seva aprovació definitiva. En aquests mesos, l'Ajuntament ha treballat el projecte de la sala i ha sol·licitat l'opinió, entre d'altres, del col·lectiu Dissidència Sònica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.