La Festa de Mira-sol ret homenatge al nen de 9 anys mort a conseqüència d'un atropellament


  • Comparteix:

La Festa Major de Mira-sol donarà un sentit homenatge al nen de nou anys que ha mort aquesta matinada com a resultat d'un atropellament. La comissió de festes, la Penya 195, ha decidit anular la bicicletada popular però tirar endavant la resta d'actes que s'iniciaran amb un minut de silenci en record al nen.

Després de moltes hores de reunions per decidir si finalment s'anulava o no la Festa Major de Mira-sol, els organitzadors han decidit tirar endavant el programa d'activitats i compartir tot junts amb la familia aquests moments difícils pels mirasolencs.

D'aquesta manera, la Festa de Mira-sol ret homenatge al nen de nou anys, que ha mort aquesta matinada com a conseqüència d'un atropellament mentre passejava amb la bicicleta, programant un minut de silenci a l'inici a totes les activitats i anulant la bicletada popular. Sentim a una de les responsables de la comissió organitzadora Penya 195, Carme Saval.

Carme Saval

Quedar-nos a casa seria el més fàcil. Hem cregut que si ho tirem endavant, que millor que compartir-ho i fer-ho com un acte d'homenatge


Activitats esportives, concerts, espectacles teatrals i una actuació dels Castellers de Sant Cugat són els plats forts de la Festa Major de Mira-sol, que s'allargarà fins diumenge. La Penya 195, organitzadora dels actes, convida tots els mirasolencs a sortir al carrer aquests dies per fer barri i donar suport així a la familia del nen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.