Les activitats de la Nit més Jove d'avui inclouen la possibilitat de banyar-se a la piscina del Parc Central


  • Comparteix:

La Nit més Jove de juliol inclou la possibilitat de banyar-se de nit a la piscina del Parc Central. El programa d'oci nocturn manté les activitats esportives, en aquesta ocasió a la pista de lliure utilització del mateix Parc Central. Totes les activitats són gratuïtes i estan dirigides a joves a partir de 14 anys.

La Nit més Jove és el programa d'oci nocturn alternatiu que impulsa l'Ajuntament i dinamitza l'Ateneu Santcugatenc, un cop al mes.

Aquest mes de juliol, a partir de les 11 de la nit la pista esportiva de lliure utilització del Parc Central acollirà activitats esportives com el bàsquet, amb partits 3x3 i concurs de triples.

Una de les principals novetats però és que tots els joves que participin en aquesta activitat tindran la possibilitat de banyar-se de nit a la piscina municipal del Parc Central, que estarà oberta a partir de les dos quarts d'onze de la nit. A més, mentre la piscina estigui oberta es projectaran vídeos musicals per amenitzar l'ambient.

Escoltem el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Oferim la possibilitat de prendre un bany a les piscines del Parc Central.


Les edicions de La Nit més Jove es reprendran a partir del setembre. Ramon ha explicat que es reformularà el programa d'oci nocturn quan es disposi de la Masia de Torreblanca com a espai per al jovent.

Toni Ramon

És una activitat de lleure que es replantejarà quan disposem de la Masia de Torreblanca.


Recordem que les activitats de la Nit més Jove s'adrecen als jovent del municipi a partir de 14 anys i totes les activitats són gratuïtes i mixtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.