La FAV vol reunir totes les associacions de veïns de Sant Cugat en una jornada de debat


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat pretén organitzar una jornada per reunir a la major part de les associacions de veïns del municipi, encara que no formin part de l'entitat. L'objectiu és abordar els temes comuns i d'interès general per tots els santcugatencs i aconseguir una major representativitat ciutadana.

El primer pas perquè les associacions de veïns assoleixin una major representativitat al conjunt del municipi passa, segons la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat, per convocar una jornada en la qual participin el major nombre possible de col·lectius veïnals. En aquesta jornada hi podran participar totes les associacions que vulguin, formin part o no de la federació d'associacions de veïns. Així ho ha explicat el president de la federació, Manel Sánchez, en el magazín d'aquesta casa "Sant Cugat a fons".

Manel Sánchez

No és una jornada convocada per la federació, la federació serà només el mitjancer perquè es puguin reunir totes les associacions.


Durant l'assemblea general de la federació que tindrà lloc el proper mes de setembre es fixaran els últims detalls per organitzar la jornada. L'objectiu seria establir un parell de trobades a l'any i poder convocar una trobada quan alguna de les associacions ho consideri necessari.

La Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat, entitat que va néixer l'any 2000, agrupa fins a nou associacions veïnals de la ciutat. Sánchez, encarregat de la presidència des de fa dos anys, fa un balanç positiu de les accions de l'entitat, tot i que reconeix que alguns temes s'han quedat estancats.

Manel Sánchez

S'han assolit els objectius dins les nostres possibilitats i tenint en compte el col·lectiu que som. Poden haver-hi crítiques perquè sempre queden temes estacats.


En aquest sentit, Manel Sánchez ha reiterat les seves crítiques envers els consells de districte, els quals assegura que no funcionen correctament. Segons el president de la federació s'hauria d'aprovar la participació ciutadana i hauria de quedar reflectida als estatuts perquè fos realment efectiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.