La piscina del Parc Central torna a oferir el seu servei habitual


  • Comparteix:

La piscina del Parc Central torna a funcionar amb normalitat des d'aquest dimecres al migdia després que l'Ajuntament decidís tancar-la dimarts per un excés de clor a l'aigua. L'ajuntament espera ara que la gestora concessionària de la piscina doni explicacions sobre les causes que van provocar l'excés de cloració.

Dimarts l'Ajuntament va detectar, en un dels seus controls d'inspecció, uns nivells alts de clor dels diferents vasos de la piscina del Parc Central. Davant del perill d'irritacions i d'inhalació de clor, l'Ajuntament va decidir procedir al tancament de la piscina, tal com explica l'alcalde accidental Toni Ramon.

Toni Ramon

Es va decidir tancar la piscina fins que baixés el nivell de clor i es va aprofitar per arranjar alguns problemes.


Dimecres al migdia l'Ajuntament va decidir reobrir la piscina del Parc Central després de comprovar l'aigua regenerada i obtenir els nivells de clor normals per salut pública. Ara el consistori espera que l'empresa concessionària expliqui els motius d'aquesta anomalia.

Toni Ramon

Esperem que al llarg de la setmana tot estigui en condicions i que la gestora doni les explicacions de perquè ha passat això.


De moment l'Ajuntament continuarà fent les inspeccions rutinàries amb normalitat i vetllarà pel bon funcionament de la piscina municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.