La Festa Major de Valldoreix arriba el proper 15 de setembre amb un programa ple de música i activitats populars


  • Comparteix:

Lluis Llac va ser un dels plats forts de l'última edició

Lluis Llac va ser un dels plats forts de l'última edició

L'Orquestra Plateria, Canteca de Macao i els portuguesos Semente i Karakota són els plats forts de la Festa Major de Valldoreix que enguany estarà marcada per la música i les propostes dels grups locals més coneguts. Del 15 al 17 de setembre les activitats més tradicionals, com la botiga al carrer, l'arrossada o els concerts nocturns, es barrejaran amb altres propostes com la Festa de l'Esport i la festa de l'Onze de Setembre.

Enguany, la Festa Major de Valldoreix que tindrà lloc els dies 11, 15, 16 i 17 de setembre, estarà precedida per segon any consecutiu per la Festa de l'Esport, el 9 i 10 de setembre. El programa d'activitats a més tornarà a comptar amb la festa institucional de l'Onze de Setembre, a la plaça que porta aquest mateix nom, per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.

Els plats forts de la celebració aniran a càrrec de les formacions musicals que a partir de 15 de setembre donaran pas a grups locals com Gato el Quiman, Ruberal Lirics, Skamarlans i Genit. El vocal de Serveis Personals de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà, explica perquè s'ha optat per grups de Sant Cugat i Valldoreix.

Josep Casadellà

Els joves segueixen molt els grups locals, ja que aquests grups tenen la seva pròpia cliantela i la gent del municipi els disfruta molt.


La nit de dissabte 16, l'Orquestra Plateria serà un dels plats forts musicals, destinats per a totes les edats. Més tard, els portuguesos Semente i Karakota oferiran música afro-brasilenya per als joves i, per últim, Canteca de Macao alegraran l'ambient amb rumba, ska i reggae.

Les festes també oferiran les activitats més tradicionals de la cultura popular com sardanes, geganters, una gimcana i els espectacles d'humor, entre d'altres. Pel que fa al pregoner d'aquest any encara no s'ha revelat, tot i que Josep Casadellà ha deixat entreveure qui serà la persona que tingui aquest privilegi.

Josep Casadellà

Serà algù del món del art, per`ho volem deixar com a una sorpresa d'últim moment.


En definitiva la Festa de Valldoreix d'enguany comptarà amb un ampli repertori d'activitats destinades a grans i petits per a tots els gustos. D'aquesta manera, la botiga al carrer, la fira d'artesans i la fira d'entitats veïnals s'afegiran a les propostes amb l'objectiu de potenciar el comerç i que tothom conegui els diferents serveis del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.