Al setembre es començaran a buscar solucions pel Quart Cinturó


  • Comparteix:

El conseller d'Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha assegurat que la comissió d'infrastructures Estat-Generalitat començarà a partir de setembre a buscar 'solucions' a l'anomenat projecte del Quart Cinturó. L'objectiu és garantir la creació d'una via que permeti unir la nostra comarca amb el Vallés Oriental, el Baix Llobregat i el Penedès.

La nova Comissió d'Infraestructures Estat-Generalitat, creada arran de l'entrada en vigor del nou Estatut, cercarà 'solucions' al projecte del Quart Cinturó amb la voluntat de donar continuïtat al tram ja adjudicat entre Abrera i Terrassa. D'aquesta manera, es vol garantir la creació d'una via de comunicació que uneixi els dos vallesos amb el Baix Llobregat i el Penedès.

Així ho ha afirmat el conseller Joaquim Nadal en una entrevista a l'Agència Efe. Nadal també ha remarcat que el govern català farà una gran aposta pel transport ferroviari amb diversos projectes, entre ells l'adaptació de la línia de Renfe entre el Papiol i Mollet a l'ample de via europeu per facilitar el transport de mercaderies.

Recordem que la Comissió d'infrastructures Estat-Generalitat és conseqüència de la entrada en vigor de l'Estatut, ja que el text estableix que durant els propers 7 anys les inversions de l'Estat a Catalunya s'hauran d'equiparar al pes que té l’economia catalana dins el conjunt de l'Estat Espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.