Els veïns de Can Borrull celebren la Festa de l'Ou Ferrat amb la vista posada en la legalització


  • Comparteix:

El projecte de legalització ja ha superat tots els tràmits a l'Ajuntament i està pendent del vist-i-plau definitiu del govern català

El projecte de legalització ja ha superat tots els tràmits a l'Ajuntament i està pendent del vist-i-plau definitiu del govern català

La legalització del barri de Can Borrull, a Les Planes, podria ser una realitat en els propers mesos. Coincidint amb la tradicional Festa de l'Ou Ferrat, tant l'associació de veïns com l'alcalde han manifestat la seva esperança que la Generalitat doni el vist-i-plau definitiu al projecte de legalització abans que acabi l'any.

Prop d'un centenar de persones han assistit enguany a la tradicional Festa de l'Ou Ferrat que des de fa 14 anys organitza l'associació de veïns de Can Borrull. Aquest any, a més, la jornada ha estat marcada per la il·lusió dels veïns, que esperen que la legalització del seu barri pugui ser una realitat abans que acabi l'any.

Així ho ha manifestat la nova presidenta de l'entitat veïnal, Rosa Golovart, que ha recordat que aquest projecte només està pendent del vist-i-plau definitiu de la Generalitat. Golovart ha remarcat també que aquesta legalització permetrà donar resposta a algunes reivindicacions que fa anys que s'arrosseguen, tot i que ha reconegut que caldrà fer-ho 'pas a pas'.

Rosa Golovart

Aquest any ens marquem primer la legalització, i després a veure si ens arreglen el casal i també millores a la carretera


Des de l'associació de veïns han apuntat també que, un cop aconseguida la legalització del barri, continuaran treballant per mirar de resoldre la situació d'aquelles cases i terrenys que, per diversos motius, no han pogut incloure's dins de la proposta.

En termes similars s'ha expressat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha reconegut que aquest serà un any especial pels veïns de Can Borrull. Recoder ha assegurat que, un cop legalitzat el barri, l'Ajuntament treballarà per anar donant resposta a les principals mancances i necessitats.

Lluís Recoder

Primer esperem que això sigui legal i a partir d'aquí anirem fent coses i anirem dotant aquesta comunitat de veïns dels serveis que necessita


Entre les principals reivindicacions dels veïns, destaca l'arranjament del Casal del Pi, que un any més ha estat l'escenari d'aquesta festa, que enguany ha finalitzat amb un obsequi per tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.