Recoder acusa l'ACA d'inoperància pel retard en el desdoblament del col·lector de Mira-sol


  • Comparteix:

L'alcalde responsabilitza l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) del retard en el projecte de desdoblament del col·lector de Mira-sol. Lluís Recoder assegura que tots els municipis del país pateixen la 'inoperància' de l'agència. De la seva banda, l'associació de veïns Sant Joan de Mira-sol culpa l'Ajuntament de les inundacions que va patir Mas Gener la setmana passada.

El president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel, afirma que l'Ajuntament ha incomplert el compromís de desdoblar el col·lector de Sant Cugat a Papiol al seu pas pel districte. Àngel recorda que el projecte ja compta amb el vist-i-plau de l'Agència Catalana de l'Aigua, tot i que la llum verda de l'agència va arribar un any després que el consistori enviés l'expedient.

A més, el portaveu veïnal acusa directament l'alcalde d'incomplir el compromís de no sobrecarregar la xarxa de pluvials de Mira-sol amb l'aigua del nou barri de Can Mates fins que el desdoblament del col·lector estigués executat. Josep Maria Àngel.

Josep Maria Àngel

Ha incomplert el compromís de no comunicar les aigües pluvials de Can Mates fins que estigués fet el desdoblament. La connexió ja s'ha fet i és greu.


L'alcalde ha negat que l'Ajuntament tingui responsabilitat sobre les inundacions provocades la setmana passada pels aiguats i ha recordat que el consistori va activar un important dispositiu de prevenció i emergència. En canvi, Lluís Recoder ha responsabilitat l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) del retard que arrossega el desdoblament del col·lector de Mira-sol i ha dit que aquest no és un cas aïllat.

Lluís Recoder

Si l'ACA triga un any en respondre un expedient, alguna responsabilitat han de tenir. La inoperativitat de l'ACA la patim tots els ajuntaments.


Tant l'alcalde com el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, asseguren que les fortes pluges de la setmana passada només van provocar problemes puntuals en algunes zones del municipi, però en cap cas conseqüències greus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.