Un incendi crema el soterrani de l'antic edifici de l'Esbart


  • Comparteix:

Un incendi ha cremat aquest dimecres a la tarda el soterrani de l'Esbart, al carrer Migdia. Tres dotacions de Bombers han extingit el foc, que podria haver estat provocat, segons alguns testimonis. No s'han produït danys personals, tot i que el foc ha destruït el material que estava emmagatzemat al soterrani.

L'edifici que acollia la seu de l'Esbart és propietat de Grup XXI. La promotora el tirarà a terra per edificar un bloc de pisos i un espai per a l'Esbart.

El conseller delegat del Grup XXI, Santiago Vila, ha explicat que segons alguns testimonis el foc podria haver estat provocat.

Santiago Vila

Un veí ens ha comentat que han vist sortir dos joves del soterrani al migdia. Interpretem que voluntàriament o involuntàriament han calat foc a la brossa.


Des de Grup XXI asseguren que tapiaran tots els accessos a l'edifici per evitar incidents. En els propers 15 dies, la promotora espera obtenir la llicència per enderrocar l'immoble i començar a construir el nou edifici.

Mentre durin les obres, l'Esbart continuarà la seva activitat des de l'antic Gimnàs Olimpo, a l'avinguda Lluís Companys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.