La Festa de Tardor arribarà del 3 al 5 de novembre amb el lema 'Sant Cugat ets tu'


  • Comparteix:

'Sant Cugat ets tu' serà el lema de la 31a edició de la Festa de Tardor, que enguany omplirà la Plaça d'Octavià els dies 3, 4 i 5 de novembre. Amb l'objectiu d'involucrar més la ciutadania, la festa incorporarà algunes novetats per a aquesta edició, com l'ampliació de la durada de la mostra d'entitats.

La Festa de Tardor arriba a la seva 31a edició. La mostra, que es consolida com l'aparador de les entitats i el teixit associatiu de la ciutat, s'allargarà durant dos dies. Involucrar tota la ciutadania a participar amb les entitats és l'objectiu que perseguirà enguany la festa, com explica el coordinador de la iniciativa, José Manuel Casteleiro.

José Manuel Casteleiro

Volem arribar a tota la gent que arriba de nou a Sant Cugat perquè participi i es comprometi amb un Sant Cugat més actiu.


'Sant Cugat ets tu' serà el lema de la Festa de Tardor, que vol reclamar una participació activa de tota la ciutadania, tal com ha avançat Casteleiro en declaracions al programa 'Sant Cugat a Fons'. De moment, 50 entitats ja estan inscrites per participar a la mostra, tot i que s'espera superar la xifra de 80 que es va assolir l'any passat.

Casteleiro avança una de les novetats de la festa d'aquest any.

José Manuel Casteleiro

Volem que la gent es vegi convidada a participar en les diferents activitats. Crearem diferents zones i grups per aconseguir-ho.


La Festa de Tardor arrencarà el dia 3 de novembre amb el tercer Congrés de Ciutat de la Fundació Sant Cugat, amb el lema de 'De Sant Cugat, un projecte col·lectiu'.

Les entitats que vulguin participar a la mostra s'hi podran inscriure fins el dia 5 d'octubre. Recordem que l'any passat la festa va tancar amb una assistència de 15.000 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.