Veïns de la Floresta afirmen que la manca de clavegueram és responsabilitat de l'Ajuntament i de l'ACA


  • Comparteix:

Veïns de l'avinguda Pere Planas, a la Floresta, responsabilitzen tant l'Ajuntament com la Generalitat de la manca de clavegueram en aquest sector. Segons els residents, el consistori es va comprometre a tirar endavant el projecte fa 8 anys. Els veïns també denuncien que les aigües negres provinents dels pous morts han contaminat la Font del Fumet.

Els veïns recorden que el compromís de construir la xarxa de clavegueram a la zona de l'avinguda Pere Planas de la Floresta es va fer en l'últim mandat de l'alcalde Aymerich, ara fa 8 anys. Segons un dels afectats, Ramon Obach, durant el primer mandat de Lluís Recoder es va redactar un avantprojecte, però no es va arribar a executar. Ara, l'Agència Catalana de l'Aigua ha retardat encara més el projecte i des de fa un any i mig té pendent donar l'autorització.

Per això, Obach responsabilitza tant l'Ajuntament com la Generalitat del retard.

Ramon Obach

Responsabilitzem tant l'Ajuntament com l'ACA. L'ACA té culpa de l'últim any i mig, però l'Ajuntament es va comprometre fa 8 anys.


Obach ha fet aquestes declaracions després que el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, culpés exclusivament la Generalitat del retard en l'execució del clavegueram.

D'altra banda, veïns de la zona denuncien que els pous morts de les vivendes que no tenen clavegueram estan saturats i tenen fuites que contaminen la Font del Fumet.

Ramon Obach

Els pous morts tenen pèrdues i aboquen a la Font del Fument, que avui està contaminada.


Obach explica que l'Ajuntament li ha comunicat que esperen que l'ACA autoritzi l'execució del clavegueram en les pròximes dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.