L'Ajuntament subvenciona amb 800 euros la instal·lació de sistemes d'estalvi d'aigua


  • Comparteix:

L'Ajuntament subvenciona amb 800 euros la instal·lació de sistemes d'estalvi d'aigua. Aquestes instal·lacions permeten reduir entre un 35 i un 45 per cent el consum d'aigua.

El consum d’aigua a Sant Cugat gairebé dobla la mitja catalana. Per això l'Ajuntament ha decidit subvencionar els sistemes de reutilització de les anomenades 'aigües grises'. El sistema permet separar les aigües procedents del rentat per a usos que no requereixen aigua potable. D'aquesta forma, l'aigua potable només s'utilitza pel consum humà i la higiene personal. En canvi, les aigües que provenen de rentadores i dutxes es poden utilitzar pels sanitaris.

Els interessats en aquesta subvenció poden presentar una instància a l'Ajuntament des d'avui i fins a finals de mes. Aquesta ajuda forma part d'una Ordenança per l'estalvi d'aigua, pionera a Catalunya. La normativa impulsarà altres mesures, com la captació d'aigües subterrànies per regar parcs i jardins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.