La jornada electoral no impedeix celebrar la Diada de Tot Sants


  • Comparteix:

La celebració de la Diada de Tots Sants no s'ha vist afectada per la coincidència amb la jornada electoral. Des de primera hora del matí les persones han visitat el cementiri municipal per recordar els seus difunts.

Com cada any, els santcugatencs han aprofitat la Diada de Tots Sants per acostar-se fins el cementiri municipal a visitar els seus difunts. En aquestes dates, són moltes les persones que volen recordar els seus familiars i amics desapareguts, i ho fan portant flors a les tombes i condicionant els nínxols.

Aquestes són algunes de les impressions sobre el dia de Tots Sants dels santcugatencs que anat al cementiri.

Gabriel Bayés

Liturgia de la paraula, unes pregàries i l'absolució, Beneïr en aquest cas no un cos, sinó els milers de cossos que hi ha aquí al cementiri.


Alguns santcugatencs, però, s'han queixat de l'estat de conservació d'algunes illes de nínxols del cementiri.

Visitants del cementiri

El dia de Tots Sants és una tradició molt bonica perquè permet retrobar-te amb els teus éssers més estimats i portar-los flors.


Moltes persones han optat per dirigir-se al cementiri amb l'autobús habilitat per l'Ajuntament en ocasió de la Diada de Tot Sants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.