Protesta d'usuaris pel mal servei del gimnàs públic de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Una cinquantena d'usuaris denuncien 'la manca de manteniment' i 'el mal servei' del gimnàs públic de la Rambla del Celler. Els clients diuen no haver rebut fins ara cap resposta satisfactòria, tot i haver dirigit queixes al centre i a l'Ajuntament. La direcció del gimnàs, gestionat per l'empresa Ubae, s'ha negat a fer declaracions als mitjans de comunicació.

La protesta dels usuaris ha consistit a penjar dues pancartes a l'entrada del gimnàs on es llegia 'Nosaltres paguem, vosaltres ens estafeu' i 'Ens robeu 36 euros al mes'. D'aquesta manera, els clients han denunciat la manca de manteniment i de professors per a les classes dirigides.

Per exemple, alguns usuaris han criticat la falta d'higiene dels vestidors i que el centre triga massa temps a arreglar la maquinaria espatllada.

Escoltem diversos usuaris del centre.

Usuaris del gimnàs

Hi ha una manca de mantenimnet / El nivell de clor s'ha disparat en diverses ocasions / Ens canvien els professors sovint


Ubae, empresa que gestiona el centre, no ha volgut fer declaracions als mitjans de comunicació presents a la protesta.

El gimnàs de la Rambla del Celler es va inaugurar a finals del 2003. L'Ajuntament va concedir aleshores la gestió de l'espai a l'empresa Ubae.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.