L'equip de govern espera un darrer informe per adjudicar la neteja d'edificis municipals


  • Comparteix:

L'Ajuntament admet retards en l'adjudicació del servei de neteja d'edificis municipals, ja que el procés s'ha allargat per diferents incidències. L'alcalde Lluís Recoder ha assegurat que es garantirà la legalitat i es defensaran els interessos del consistori en l'adjudicació del servei.

Després que el PSC i ICV-EA denunciessin retards en l'adjudicació del servei de neteja municipal que la Mesa de Contractació va decidir el passat 5 de juliol i el procediment que s'ha seguit en l'adjudicació, ara l'equip de govern ha sortit a respondre aquestes acusacions.

L'alcalde Lluís Recoder ha explicat que busquen el millor per l'Ajuntament i el millor servei per a la ciutat i, ha afegit que en poques setmanes tindran la decisió presa. Recoder ha assegurat que la junta de govern i ell, en primer lloc, garantiran la legalitat i defensaran de manera escrupulosa els interessos de la ciutat.

Lluís Recoder

Que ningú tingui cap mena de dubte que tothom vol el millor per l'Ajuntament i el millor servei per a la ciutat. Jo el primer garantiré la legalitat.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Joan Recasens, ha admès que el procés d'adjudicació d'aquest servei està trigant més del compte. Tot i això, Recasens ha assegurat que el retard es deu a diferents incidències.

Joan Recasens

Hi hagut incidències de tipus judicial. A més, es va demanar informació complementària a les empreses que es presentaven al concurs. Es van anar produint situacions que van fer que el procés s'allargués més.


L'equip de govern va optar per encarregar un segon informe sobre el concurs de neteja a l'Institut Cerdà. La decisió es va prendre després que la Mesa de Contractació resolgués el concurs a favor de l'empresa Clece, S.A.

La comissió de govern té ara la potestat d'acceptar o rebutjar la proposta de la mesa, ja que la seva resolució no és vinculant. En cas de rebutjar-la, ha de donar una justificació raonada. Si no es donés el vistiplau a la proposta de la mesa de contractació del concurs públic, seria la primera vegada que això passa a Sant Cugat des de la recuperació dels ajuntaments democràtics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.