El Síndic de Greuges insta Correus a millorar el servei a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges entregarà abans d'acabar l'any recomanacions a Correus per millorar el servei postal a tot Catalunya. La direcció de l'ens públic a Madrid haurà de decidir aleshores si segueix els consells per agilitzar el repartiment de la correspondència. La institució certifica el mal funcionament de Correus a Sant Cugat, malgrat que la direcció del servei postal nega els problemes.

El síndic va iniciar una actuació d'ofici arran de les queixes rebudes pel mal servei de Correus a Catalunya. En aquell moment, el defensor del poble català va recopilar informació sobre el repartiment postal. Visites a set oficines de Correus, reunions amb la direcció de l'ens a Catalunya i entrevistes amb els sindicats són algunes de les accions empreses per la institució.

Contrastat el mal funcionament de l'ens postal, el síndic està a punt d'acabar un document amb consells i recomanacions per millorar el repartiment a Catalunya. El defensor del poble català entregarà el treball a Correus abans d'acabar l'any.

El director d’Ordenació del Territori i Relacions Locals del síndic, Matias Vives, explica què haurà de fer l'ens postal públic amb el document.

Matias Vives

El Síndic de Greuges farà unes recomanacions per millorar el servei. La direcció de Madrid decidirà si en fa cas.


El Síndic de Greuges ha pogut iniciar una actuació d'ofici pel mal servei de Correus a Catalunya arran de l'aprovació del nou Estatut. A diferència del text anterior, la institució pot atendre ara queixes sobre el funcionament de serveis públics estatals a Catalunya.

Vives explica l'objectiu de les recomanacions que presentarà el Síndic de Greuges.

Matias Vives

Correus ha de posar els mitjans necessaris per donar un servei de qualitat.


El Síndic de Greuges ha rebut quatre queixes de residents a Sant Cugat pel mal funcionament de Correus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.