El tram de C-16 entre Sant Cugat i Terrassa, gratuït per a usuaris amb Teletac


  • Comparteix:

El tram de l'autopista C-16 entre Sant Cugat i Terrassa serà gratuït a partir de l'1 de febrer per als usuaris habituals. Aquest descompte només serà aplicable als usuaris que utilitzin com a modalitat de pagament el dispositiu de telepeatge autoritzat per l'empresa concessionària.

El peatge serà gratuït des del primer viatge i s’ampliaran els itineraris actualment bonificats a tots aquells amb origen i destí Barcelona per afavorir els usuaris habituals. D’aquesta manera, se suprimeix l’actual requisit de vuit trajectes mensuals per ser beneficiari de la bonificació.

D’altra banda, s’amplia l’abast del descompte i s’aplicarà als viatges duts a terme durant tota la setmana que fins ara era vigent de dilluns a dissabte.

Els dispositius de telepeatge acollits a aquest descompte portaran impresa la matrícula del vehicle assignat. Aquesta modalitat de pagament es pot destinar, en el cas de vehicles lleugers, a dues matrícules, i en el cas de vehicles pesants i motocicletes, només a una.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.