Sant Cugat no prohibirà la circulació de totterrenys i motocicletes


  • Comparteix:

Sant Cugat no prohibirà la circulació de tot terrenys, motocicletes i vehicles de gamma alta, tal com anunciava aquest dijous Ràdio Sant Cugat. Amb aquesta notícia, l'emissora se sumava al dia dels Sants Innocents.

Segons la innocentada que va emetre Radio Sant Cugat, l'Ajuntament hauria aprovat un decret per prohibir la circulació de motocicletes, totterrenys i cotxes de gamma alta pel terme municipal de la ciutat. Suposadament aquesta normativa preveia multes de fins a 1.000 euros i la retirada de quatre punts del carnet per als conductors que no respectessin el decret.

Escoltem les reaccions de diversos santcugatencs en conèixer la prohibició i les possibles sancions que esmentava la innocentada publicada per Ràdio Sant Cugat.

Santcugatencs

El problema és que tens un totterreny no et pots moure per Sant Cugat / No em sembla bé / Molt bé perquè sinó ens poden atropellar.


L'Ajuntament tampoc no posarà 5.000 bicicletes d'ús públic a disposició de la ciutadania per millorar la mobilitat de Sant Cugat, com assegurava aquesta emissora.

Escoltem les opinions d'alguns santcugatencs en saber aquesta mesura.

Santcugatencs

El que va sol molt bé, però jo tinc 3 fills i moure's per per Sant Cugat és complicat / La mesura em sembla bé / No això nosaltres no, nosaltres volem tranquilitat.


Ràdio Sant Cugat agraeix al tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, la seva col·laboració en la innocentada d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.