Mira-Sol, la Floresta i les Planes es preparen per rebre les cavalcades


  • Comparteix:

Els Reis Mags d'Orient arribaran en helicòpter al camp de futbol de Mira-sol, es desplaçaran en carrosses 'tunejades' per la Floresta i muntaran a cavall quan arribin a les Planes. La cavalcada del dia 5 no passarà enguany pel barri de Can Barata, que ha fet una mala gestió de les subvencions.

Tots els nens i nenes de Mira-sol, la Floresta i les Planes podran donar les seves cartes als Reis Mags d'Orient aquest divendres. Els tres districtes veuran passar una cavalcada amb Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.

A Mira-sol hi haurà una comitiva de mitja dotzena de carrosses, una banda de música i una furgoneta per portar els regals. La gran novetat, però, serà el mitjà de transport de Ses Majestats. Ho explica el tècnic de Cultura de l'Ajuntament, Jordi González.

Jordi González

Enguany hi ha una novetat: els Reis arriben en helicòpter al camp de futbol, a les 17:45. Després aniran al Casal de Cultura de Mira-Sol per rebre les cartes dels nens.


A la Floresta, els Reis arribaran a l'estació a tres quarts de 6, hi faran un breu parlament i aniran fins al Centre Social i Sanitari de la Floresta. El portaveu de la Comissió de Festes del districte, Xavier Sans, explica que Ses Majestats es desplaçaran en carrosses molt originals.

Xavier Sans

Hem agafat les carrosses de l'any passat i amb la col·laboració de l'Espai Jove del Centre Cívic hi hem fet una mica de 'tuning'. Continuem també el famós tortell de 12 metres.


Pel que fa a les Planes, s'ha optat per mantenir la tradició que els Reis arribin a cavall. La responsable de la Comissió de Festes d'aquest districte, Begoña Paradeda, parla de la solera que té la cavalcada de les Planes.

Begoña Paradeda

Que els Reis vinguin a cavall fa molta gràcia als nens. La nostra és una cavalcada molt tradicional i ve força gent de fora a veure-la.


Enguany, Ses Majestats no podran passar pel barri de Can Barata. Una mala gestió de les subvencions rebudes, fruit d'un malentès, ha fet que no hi hagi diners per sufragar la cavalcada reial, que s'haurà d'esperar a l'any vinent. Ho explica la portaveu de la Comissió de Festes de Can Barata, Isabel Sánchez.

Isabel Sánchez

No fem cavalcada enguany. Vam malinterpretar la manera de demanar la subvenció, ens vam gastar molts diners en la Festa Major i no es podrà fer fins l'any que ve.


Els nens i nenes del barri de Can Barata, però, no es quedaran sense regals. Ses Majestats han fet arribar un comunicat a Ràdio Sant Cugat, a través dels seu gabinet de premsa, per informar que els patges reials solucionaran el problema amb la diligència que els caracteritza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.