Recoder critica que ICV-EA defensi Saura en comptes de demanar més mossos


  • Comparteix:

L'alcalde lamenta que ICV-EA critiqui l'equip de govern en comptes de donar-li suport en la demanda de més Mossos d'Esquadra a Sant Cugat. Lluís Recoder també reclama que l'increment policial promès per la conselleria d'Interior no sigui una mesura temporal.

El fet que ICV-EA considerés electoralista la manca de Mossos a Sant Cugat ha 'decebut' l'alcalde. Segons Recoder, els ecosocialistes han fet aquestes declaracions per defensar el conseller d'Interior, Joan Saura, en comptes de preocupar-se pels interessos de la ciutat.

L'alcalde denuncia que l'actuació d'ICV-EA és partidista.

Lluís Recoder

ICV-EA hauria d'estar més preocupada perquè Sant Cugat tingui els mossos necessaris en comptes de defensar una conselleria ocupada per un ecosocialista.


D'altra banda, l'alcalde també demana que l'increment policial promès per la conselleria d'Interior no sigui una mesura temporal. L'augment de la presència de policia pels carrers de la ciutat és un compromís del secretari de Seguretat Pública de la Generalitat, Joan Delort.

Escoltem Recoder.

Lluís Recoder

Volem mesures de reforç però que siguin permanents.


Recoder ha avançat que aquesta setmana parlarà amb responsables de la conselleria d'Interior per concretar les mesures de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.