Àngels Ponsa ha rebut els professors d'Àustria, Malta i Estònia que han visitat la ciutat


  • Comparteix:

Un grup de professors d'Àustria, Estònia i Malta han passat vuit dies a la nostra ciutat. Els professors participen en un programa d'intercanvi juntament amb l'IES Arnau Cadell. La comitiva va ser rebuda a l'Ajuntament per la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, el passat dimecres.

Durant tres anys, l'IES Arnau Cadell desenvoluparà el projecte 'Cultures en l'Europa del futur' juntament amb centres d'Àustria, Estònia i Malta. L'objectiu d'aquesta iniciativa és coordinar activitats i elaborar materials per a la classe relacionats amb aquest tema. Així mateix, cada semestre es concreten uns continguts específics que es desenvoluparan.

Dins d'aquest programa es contempla l'intercanvi entre el professorat que s'ha dut a terme en aquests dies. Professionals de l'ensenyament d'aquests tres països van arribar el passat dia 11 i van marxar el 19.

Durant la seva estada, els professors han visitat la nostra ciutat i altres localitats com Barcelona, Terrassa o Montserrat. D'altra banda, han participat en diferents reunions de treball amb els mestres de l'IES Arnau Cadell.

Aquest projecte ha rebut el suport de l'Ajuntament, l'AMPA del centre i diferents entitats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.