Comença el judici contra el valldoreixenc acusat d'apunyalar la seva mare


  • Comparteix:

El judici contra el valldoreixenc acusat de matar la seva mare amb 68 punyalades ha començat aquest dilluns. Un tribunal popular de l'Audiència de Barcelona haurà de decidir si l'acusat, de 31 anys, havia consumit cocaïna quan presumptament va apunyalar la seva mare i si aquesta substància va influir en la seva capacitat per controlar els seus actes.

Els fets van tenir lloc la matinada del 21 de febrer de 2005 al barri d'Horta-Guinardó, després d'una forta discussió entre mare i fill. Segons l'acta de l'Audiència de Barcelona, l'inculpat es va armar de diversos ganivets, va entrar al sala d'estar de l'habitatge i de manera sobtada va atacar la seva mare.

El presumpte matricida ha estat en presó provisional des de la mort de la seva mare.

Segons la fiscalia, els fets constitueixen un delicte d'assassinat i acarnissament, en què concorre també l'agreujant de parentesc. De la seva banda, la defensa de l'acusat ha al·legat la drogoaddicció com atenuant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.