La nova programació de Ràdio Sant Cugat aposta per la informació i el servei als ciutadans


  • Comparteix:

La regidora de Comunicació, Marta Subirà, i el director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, van presentar la nova programació de RSC en roda de premsa

La regidora de Comunicació, Marta Subirà, i el director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, van presentar la nova programació de RSC en roda de premsa

Ràdio Sant Cugat ha presentat la seva nova programació, una fórmula que aposta per la informació i el servei als ciutadans. Per aquesta temporada, l'emissora municipal desenvoluparà una sèrie de nous espais i recuperarà alguns programes històrics.

El principal canvi que ja s'ha posat en marxa és el 'Sant Cugat al Punt', un magazine informatiu de sis hores de durada que combina la informació, els serveis, l'opinió, l'entreteniment i la participació.

D'altra banda, Ràdio Sant Cugat iniciarà un cicle de programes especials sota el títol d' 'Els debats de Ràdio Sant Cugat'. Es tractarà d'emissions mensuals retransmeses en directe des d'algun espai de la ciutat, on es parlarà d'un tema d'actualitat. El primer debat es farà al mes de novembre des de l'Arxiu Nacional de Catalunya sobre 'Els papers de Salamanca'. A banda d'aquests debats, aquesta casa també té previst l'emissió de programes especials en motius d'efemèrides o celebracions. Aquest dimecres s'emetrà el primer, dedicat als 25 anys de la tornada de Josep Tarradellas a Catalunya. A més, la ràdio també recuperarà la iniciativa de lliurar els Premis Santcugatenc de l'Any.

Xavier Fornells, director general de l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana ha explicat que cal que la ciutat reflexioni sobre ella mateixa i la ràdio sigui el vehicle per fer-ho.

Xavier Fornells

Creiem que és bo que la ciutat reflexioni sobre ella mateixa i que la ràdio sigui vehicle d'això


Respecte a les crítiques formulades pel PSC pel canvi de direcció de l'emissora, la regidora de Comunicació, Marta Subirà, ha explicat que l'antic director de la ràdio, Albert Mallol, va marxar per fer-se càrrec de l'àrea de Participació Ciutadana, que darrerament ha crescut molt. Subirà ha aclarit que la direcció de l'emissora ha quedat ara en mans dels caps de secció.

Marta Subirà

Ens va semblar oportú que la ràdio fos dirgida per aquest consell de direcció


Una altra de les novetats que presenta l'emissora municipal és la remodelació i ampliació dels continguts i serveis de la seva pàgina web: 'radiosantcugat.com'. Així mateix, en un futur pròxim també es veurà reformada la programació de tarda, que es convertirà en una radiofòrmula informativa i cultural a principis de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.