La nova llei d'oci nocturn satisfà locals i veïns


  • Comparteix:

El sector d'oci nocturn de Sant Cugat i les associacions de veïns valoren positivament la nova llei elaborada pel Departament d'Interior, que allarga l'horari dels locals una hora més. Els diferents sectors implicats creuen que la nova legislació avança cap a una millor convivència entre veïns i l'oferta nocturna de la ciutat.

Amb la nova llei, l'horari de tancament dels locals coincidirà amb l'inici del transport públic, a les 6 del matí. Segons el president de la Federació d'Associacions de Veïns, Manuel Sànchez, la normativa ajudarà a garantir el respecte entre oci nocturn i ciutadans.

Manel Sànchez

Volem un Sant Cugat viu, que aconsegueixi un nivell de convivència amb els veïns, amb tot el respecte entre uns i altres.


Per la seva part, el gerent de la discoteca Bocca, Nino Muñoz, ha destacat que Sant Cugat és una ciutat exemplar en la regulació de l'oci nocturn.

Nino Muñoz

A Sant Cugat tenim unes lleis molt dures no només per les discoteques també els bars musicals. En aquest sentit és un exemple.


També la secretària del bar musical, Dolce Vitta, s'ha mostrat satisfeta per una llei que els permetrà allargar el seu horari.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.