L'escola bressol Gargot reuneix antics i actuals alumnes per commemorar els seus 25 anys


  • Comparteix:

L'escola bressol Gargot ha continuat aquest dissabte les celebracions del seu 25è aniversari. Un esmorzar i un espectacle infantil a càrrec del rondallaire Cesc Serrat han aplegat unes 200 persones al parc del Pont de Can Vernet. L'últim acte serà un sopar al juliol que reunirà tots els pares que al llarg d'aquests anys han portat els seus fills al centre.

Les celebracions van començaral febrer amb la inauguració d'una exposició commemorativa que repassava els 25 anys d'aquesta escola, el tercer centre educatiu més antic de la ciutat. Aquest dissabte, els actes han continuat amb una festa infantil que ha reunit tant els actuals com els antics alumnes.

La coordinadora de l'escola, Núria Fargas, ha destacat la importància que la celebració de festes té en l'educació.

Núria Fargas

Donem a conèixer les festes tradicionals tant del poble com les de Catalunya. Als nens els agraden molt les festes.


De la seva banda, els pares han valorat molt positivament el fet de reunir antics i actuals alumnes de l'escola, tot i que alguns han explicat que els seus fills ja són massa grans per assistir-hi.

Pares i mares

Trobo que està molt bé que es pugui recordar el temps que has estat en una escola. / És una bona idea que s'ajuntin i es tornin a veure. / Els nostres ja són grans i costa més que vinguin.


La celebració dels 25 anys continuarà al juliol amb un sopar que intentarà reunir tots els pares dels nens que han passat per l'escola. El sopar pot ser multitudinari, ja que durant aquest temps més de 800 famílies han portat els seus fills a les aules de Gargot.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.