Multitud de tallers en el primer estiu del Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

La primera programació d'estiu del Casal de Joves TorreBlanca inclou propostes com un taller de cinema, un de dansa africana, un de DJ i música electrònica, i un altre de bijuteria. Les activitats, que estan adreçades a joves a partir dels 12 anys, es faran durant el juliol.

Les propostes que presenta el Casal de TorreBlanca per a aquest estiu són la resposta a les inquietuds dels joves que hi acudeixen habitualment. Així ho ha explicat el coordinador del casal, Quim Pla.

Quim Pla

No volem programar des del despatx. Volem cobrir inquietuds dels joves i per això tenim un sistema de recollida d'idees.


Els cursos començaran el 2 de juliol i s'hi podrà trobar un espai de malabars, un taller d'acrobàcies, un de dansa africana, un altre de potingues, un de DJ i música electrònica, i un altre de bijuteria. El taller estrella és el de cinema, tal com ha dit Pla.

Quim Pla

És un taller molt ben muntat, fet per professionals i que va dirigit a crear un curt de cinema.


Els diferents tallers tenen una capacitat de 15 places aproximadament i, segons els responsables del casal, preus ajustats perquè tots els joves en puguin gaudir. Aquestes activitats tenen un cost dels sis als 90 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.