Ràdio Sant Cugat viu l'estiu amb una programació fresca i renovada


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat arrenca aquest dimarts la temporada d'estiu amb una graella que potencia la informació, l'entreteniment i una acurada selecció musical. La nova programació ofereix tres informatius diaris, el nou magazín '25 graus' i una edició especial de l'espai 'Bon Rotllo', que enguany celebra el seu desè aniversari.

Sota el lema 'A l'estiu tota cuca viu', l'emissora municipal ha creat una programació fresca i dinàmica, en què predomina l'actualitat. Les notícies arrenquen a les 6 del matí amb l'Informatiu Matí i continuen a les 8 amb l'espai en directe 'Primera plana', que condueix el cap d'Informatius, Miquel Herrada. A la una, Mar Castro i Joan Garcia prenen el relleu amb una versió concentrada d'actualitat i esports al 'Sant Cugat Avui', que tindrà una durada total de mitja hora.

A les 9 del matí, s'estrena el nou magazín '25 graus', amb Marc Texidó i Silvia Ferrer. A l'agost, Joan Vallvé serà l'encarregat de presentar aquest nou espai que tindrà l'objectiu d'informar i entretenir l'audiència a través de la participació ciutadana.

La responsable de Programes, Sílvia González, ha explicat els detalls de la programació d'estiu.

Sílvia González

Tindrem programació amb informatius, magazín i també selecció musical


A les tardes i nits, el 91.5 de la FM manté la graella musical caracteritzada per una selecció musical de qualitat, que signa Jéssica Sotodosos. Pel que fa al cap de setmana, els dissabtes continuen l'infantil 'Pares i nins' de Pilar Gefael i el magazín d'entreteniment 'Bon Rotllo', amb Raquel Iniesta. Un programa que el 14 de juliol commemorarà deu anys en antena, amb una edició especial a la plaça d'Octavià.

Al llarg de l'estiu estarà present el programa més veterà de Ràdio Sant Cugat. 'Roda d'amics' portarà tots els diumenges les sardanes, les cobles i els versos de la mà de Pere Pahisa, Joan Fàbregas i Josep Maria Alvira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.