La col·laboració ciutadana permet detenir dos presumptes lladres a Valldoreix


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones acusades d'assaltar una dona pel mètode de l'estrebada a prop de l'estació de Valldoreix. L'arrest ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que alguns testimonis de l'atracament van perseguir i immobilitzar els presumptes lladres. Els dos detinguts han passat a disposició judicial.

Els fets van passar aquest dimecres, poc després del migdia, a tocar de l'estació dels FGC de Valldoreix. Segons els Mossos d'Esquadra, dues persones de 18 i 21 anys van assaltar la dona i li van sostreure una cadena d'or. També van intentar arrabassar-li la bossa pel mètode de l'estrebada, però sense èxit.

Testimonis dels fets van perseguir els presumptes lladres i els van acabar immobilitzant. La col·laboració ciutadana va permetre capturar els individus, que minuts després van ser custodiats per la Policia Local i detinguts pels Mossos d'Esquadra.

La policia ha indicat que els presumptes lladres portaven una eina tallant i un plàstic per forçar portes en el moment de la detenció. Els dos detinguts han passat a disposició judicial aquest dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.