Comença la Festa Major de la Floresta


  • Comparteix:

La Festa Major de la Floresta ha començat aquest dissabte amb una cercavila i un pregó a càrrec del doctor Güell, metge del Centre Social i Sanitari. Després d'un berenar amb coca i cava per tothom, hi ha hagut una actuació de 'batuka', una 'jam session' i la representació de l'obra de teatre 'De més verdes en maduren'. Els actes s'allargaran fins el diumenge 22.

La Festa ha començat amb una cercavila pels carrers de la Floresta que ha comptat amb la participació de la Banda de les Planes. Un cop al Casino, s'ha llegit el pregó, que aquest any ha anat a càrrec del doctor Güell, metge del Centre Social i Sanitari de la Floresta.

El doctor Güell ha repassat les mancances que té el districte, i ha animat els veïns a reclamar millores. Unes millores que, segons ha dit, han de respectar i conservar la integritat de la Floresta.

Doctor Güell

En les vostres peticions, no us oblideu de demanar que es preservi la integritat d'aquest lloc. Vosaltres teniu encara un gran tresor aquí on viviu.


Aquest any la Festa Major de la Floresta té algunes novetats, com l'actuació de les Floretukas, un grup de nenes i dones que ballen 'batuka'. Sentim la presidenta de la comissió de festes, Maribel Martínez.

Maribel Martínez

A aquesta Festa Major hem volgut donar-li una mica més d'empenta, hi ha unes quantes novetats.


Diumenge hi ha la 24a Cursa Popular, la 3a Caminada Popular i una novetat d'enguany, la 1a Dinàmica del Riure. Els actes continuaran a partir de dijous que ve i s'allargaran fins el diumenge 22.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.