Es retarden les obres a tres centres educatius per falta d'empreses a l'estiu


  • Comparteix:

La manca d'empreses per fer obres endarrerirà les millores que ha d'assumir la Generaliat a tres escoles de Sant Cugat. Segons la presidenta de la coordinadora d'AMPA de la ciutat, Pilar Gorina, els centres afectats són l'institut Angeleta Ferrer i les escoles La Floresta i Ferran Clua.

Aquestes obres s'havien previst per aquest estiu, però no serà possible realitzar-les per la falta d'empreses que s'encarreguin de la remodelació. En concret. està previst ampliar les aules de l'Angeleta Ferrer i el menjador del Ferran Clua. En el cas del CEIP La Floresta, es preveu insonoritzar un dels menjadors del centre.

Escoltem la presidenta de la coordinadora d'AMPA, Pilar Gorina, en declaracions al magazín '25 graus'.

Pilar Gorina

Serveis Territorials es farà càrrec de les obres però està pendent de trobar empreses que es facin càrrec de les remodelacions.


Serveis Territorials es farà càrrec de les obres perquè la Generalitat ha d'assumir el cost de les obres noves als centres, mentre que els ajuntaments s'han d'encarregar dels treballs de manteniment de les escoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.