Sant Cugat manté l'índex de donacions de sang de l'any passat


  • Comparteix:

Creu Roja de Sant Cugat-Rubí intensificarà aquest trimestre les campanyes de donació de sang, tot i que el ritme de donacions s'ha mantingut elevat durant tot l'any. L'any passat, a la ciutat es van fer més de 2.300 donacions i l'objectiu de l'ONG és mantenir aquest nivell. Per fer-ho, s'han convocat noves sessions els dies 5, 8 i 12 de setembre.

L'objectiu és recuperar les reserves òptimes del banc de sang i teixits després del parèntesi de l'estiu. De moment, el ritme de donacions s'ha mantingut a la nostra ciutat al voltant de les 32 donacions per cada 1.000 habitants, el que suposa un total de 2.326 donacions en el que portem d'any. Ara, Creu Roja engegarà noves campanyes al darrer trimestre per facilitar les donacions i arribar a nous col·lectius.

La tècnica de promoció del Banc de Sang i Teixits, Carme Díaz, explica que l'objectiu de Creu Roja és mantenir l'índex de donacions. Són declaracions al magazín '25 graus'.

Carme Díaz

Ens marquem obtenir els mateixos resultats de l'any passat. Un índex de donació de 32 per cada mil habitants a l'any.


El ritme de donacions disminueix durant els mesos d'estiu, i és per això que els dies 5, 8 i 12 de setembre es convocaran noves sessions a la nostra ciutat. El dia 5, de 6 a 9 de la tarda, a la seu de Creu Roja, el dia 8 a la Casa de Cultura i la tarda del dia 12, al Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.