L'alcalde demana a la Generalitat 'celeritat' en la construcció de l'onzè CEIP


  • Comparteix:

L'onzè CEIP estarà a tocar de l'Escola d'Arquitectura

L'onzè CEIP estarà a tocar de l'Escola d'Arquitectura

L'alcalde demana a la Generalitat accelerar la construcció de l'onzè i dotzè CEIP per afrontar el creixement de població escolar de la ciutat. Lluís Recoder denuncia que l'onzena escola hauria d'estar construïda al desembre, tot i que la conselleria d'Educació ja ha advertit que no estarà acabada fins al primer trimestre de l'any vinent.

L'alcalde ha destacat que l'Ajuntament ha complert tots els tràmits perquè la Generalitat comenci la construcció del centre. Per aquest motiu, Recoder ha instat el departament d’Educació a construir aquesta escola amb 'la màxima celeritat possible'. En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que diversos alumnes de l'onzè CEIP es troben provisionalment a l'escola Turó de Can Mates.

Lluís Recoder

La Generalitat ha d'accelerar la construcció del centre per acabar amb aquesta situació de provisionalitat.


Si l'onzè CEIP s'acabés d'edificar el primer trimestre de l'any vinent, els alumnes que es troben provisionalment a l'escola del Turó de Can Mates finalitzarien el curs en aquest centre. Segons les previsions de la Generalitat, l'onzè CEIP entraria en funcionament el curs vinent amb quatre grups de P3 i una línia de P4. El nou centre d'educació infantil i primària s'aixecarà en una parcel·la de 10.000 metres quadrats, situada al sector del Turó de Can Mates.

Pel que fa al 12è CEIP de la ciutat, encara no hi ha cap data de posada en funcionament de l'escola, tot i que el ple municipal va aprovar, abans de l'estiu, la cessió de terrenys al govern per a la seva construcció. El centre estarà al barri de Vullpalleres, davant de la futura estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.