El nou enllumenat de Nadal permetrà estalviar un 55% d'energia


  • Comparteix:

Aquest any el nucli urbà de Sant Cugat renovarà tot l'enllumenat de Nadal. Aquest canvi permetrà un estalvi energètic del 55% respecte dels anys anteriors i també ampliarà la il·luminació dels districtes.

L'ajuntament ha concedit la llicència de les llums de nadal a l'empresa Comercial Papiol 54. Aquesta empresa s'encarregarà de muntar i desmuntar les llums, del seu manteniment i del seu emmagatzematge durant la resta de l'any. Enguany es col·locaran llums noves a tot el nucli urbà de Sant Cugat i les que hi havia abans es posaran als districtes. La major part de l'enllumenat embolcallarà els arbres però també es podran veure els tradicionals missatges de Bones Festes en carrers com Cànovas del Castillo, l'Avinguda Francesc Macià o l'Avinguda de Rius i Taulet. D'altra banda, la balconada de l'ajuntament es veurà coberta per una cortina de llums. La tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, ha destacat que les noves llums són respectuoses amb el medi ambient.

Berta Rodríguez

Hem fet un tipus d'il·luminació que suposarà un estalvi energètic de 55% i que serà respectuosa amb el medi ambient.


El canvi de l'enllumenat s'ha consensuat amb els comerciants de Sant Cugat i aquest correrà íntegrament a càrrec de l'ajuntament. Tot i que les llums ja s'estan instal·lant, la seva posada en marxà es farà el proper 5 de desembre des de la plaça Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.