Ous plens de pintura contra la seu de CDC


  • Comparteix:

La seu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha patit una bretolada la matinada d'aquest dimarts. La delegació del carrer Plana de l'Hospital ha aparegut a primera hora del matí amb els vidres tacats de pintura vermella fruit d'un atac amb ous. CDC ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra.

El president de CDC a Sant Cugat, Ramon Bonastre, ha condemnat els fets i ha explicat que no és la primera vegada que la seu pateix aquest tipus d'atac.

Ramon Bonastre

Aquest acte d'intolerància demostra el poc civisme d'uns quants. Creiem que totes les discrepàncies polítiques són possibles, però aquestes bretolades no.


Bonastre també ha advertit del perill d'aquestes accions i ha demanat unitat de tots els partits i entitats per condemnar-les.

Ramon Bonastre

Això comença com un joc, i algun dia algú prendrà mal. Rebutgem i denunciem aquest fets, i demanem la solidaritat de tots els partits i associacions de Sant Cugat.


La seu de CDC de Sant Cugat i les d'altres forces polítiques ja havien patit accions semblants, com pintades i trencament de vidres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.