La rehabilitació exterior de Cal Gerrer encara la recta final


  • Comparteix:

La façana de Cal Gerrer, a la plaça d'Octavià, quedarà al descobert d'aquí dos o tres mesos. Les obres de rehabilitació de l'immoble encaren ja la fase final, amb l'adequació dels espais interiors i l'habilitació d'un bar-restaurant als baixos.

Tot i que el projecte s'està allargant més del que estava previst, els germans Frederic i Ignasi Cabanas continuen amb la rehabilitació de Cal Gerrer per acabar-la convertint en una fundació-museu i fer accessible a la ciutadania el seu contingut cultural i arquitectònic.

Precisament per aquest motiu s'han endarrerit uns mesos les obres però aviat es retirarà la bastida i es podrà veure de nou la façana, com explica Frederic Cabanas.

Frederic Cabanas

Va per llarg però crec que amb dos o tres mesos podrem veure la façana. Per recuperar l'interior ja haurem d'esperar més.


Els germans Cabanas estan negociant ara qui regentarà el restaurant que hi haurà als baixos de l'edifici i que serà el primer espai que s'obrirà al públic, d'uns 400 metres quadrats. El museu de la família Cabanas Alibau haurà d'esperar més temps perquè els propietaris volen respectar tots els elements arquitectònics.

Per a Ignasi Cabanas, el seu germà Frederic ha esdevingut l'ànima de l'obra perquè acabi sent competència directa del Monestir.

Ignasi Cabanas

És realment l'ànima del projecte no està escatimant esforços i crec que podrà ser la competència directa amb el Monestir de Sant Cugat.


Entre els atractius que incorporarà Cal Gerrer, hi haurà una exposició sobre Marylin Monroe i es permetrà als visitants accedir a les restes arqueològiques que s'han trobat durant la rehabilitació de l'edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.