La reformada Casa de Cultura obrirà les portes a les entitats al gener


  • Comparteix:

Imatge de la visita d'obres a la Casa de Cultura

Imatge de la visita d'obres a la Casa de Cultura

Les entitats podran ocupar la reformada Casa de Cultura a principis de l'any vinent. La remodelació de la primera i la segona planta de l'edifici estarà enllestida al gener mentre que la planta baixa es reformarà l'any vinent un cop ja estiguin instal·lats els col·lectius.

Amb aquestes primeres obres, s'han aconseguit set despatxos nous per entitats i gairebé 300 metres quadrats més. A més, s'han modernitzat els espais, s'han adaptat els serveis i s'ha millorat la climatització i l'estructura de la Casa de Cultura.

Segons l'alcalde, Lluís Recoder, aquesta era una obra necessària per adaptar l'espai.

Lluís Recoder

Sobretot el que hem fet és modernitzar la Casa de Cultura i guanyar espai per a les entitats.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha destacat tota la tasca que s'ha fet a l'espai malgrat no ser una obra fàcil.

Mercè Conesa

Aquesta no ha estat una obra senzilla perquè ha comportat uns canvis en un edifici dels anys 60 que tenia unes infraestructures obsoletes.


Una vegada s'hagin acabat de reformar la primera i segona plantes al gener, s'entrarà en una segona fase de les obres que suposarà la remodelació de la planta baixa i que finalitzaria a principis del 2009.

El consistori té prevista una tercera fase que suposaria la inclusió d'un auditori subterrani per a 350 persones i que acabaria de completar la remodelació de la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.