Les entitats s'apropen a la ciutadania a la 32a Mostra de la Festa de Tardor


  • Comparteix:

La Mostra d'Entitats ha donat el tret de sortida amb més d'una vintena d'estands al voltant de la plaça d'Octavià. Les entitats veuen aquest aplec com una manera d'apropar-se a la ciutadania i donar a conèixer la seva feina.

La trobada es repetirà aquest diumenge, quan està previst que s'apleguin prop una cinquantena d'entitats. De moment, les que han estrenat aquesta mostra esperen poder apropar la seva tasca a tots els santcugatencs.

Ho expliquen les entitats

Entitats

Esperem que coneguin el ball de gitanes i s'apuntin. / Donar el màxim d'informació. / Vendre moltes samarretes. / Solidaritat. /


El membre de la comissió de la Festa de Tardor, Casteleiro, valora aquesta iniciativa com un pas prèvia al futur Hotel d'Entitats

José Manuel Casteleiro




Ràdio Sant Cugat també està present a la Mostra d'Entitats amb un estand on es pot consultar la graella de l'emissora municipal, conèixer de més aprop la feina que realitza i recollir un obsequi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.