La línia 7 de Renfe serà gratuïta fins que el TGV arribi a Barcelona


  • Comparteix:

Els usuaris de la línia C7 de Renfe, que passa per Sant Cugat, viatjaran de manera gratuïta fins que el TGV arribi a Barcelona. Així ho ha anunciat la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, que no ha concretat la data de tornada a la normalitat de les línies de rodalies afectades.

Amb aquesta nova mesura, la ministra de Foment ha assegurat que el govern espanyol té en compte els 'inconvenients' que ha provocat l'arribada del TGV a Barcelona. Segons la ministra, per això 'es fa l'esforç' de no cobrar els bitllets fins que el TGV no estigui en ple funcionament.

Magdalena Álvarez

Les línies que estan afectades seran gratuïtes fins que arribi el TGV a Barcelona, que serà quan les empreses ens donin garanties de seguretat.


Fins ara, els usuaris de les línies afectades, entre les quals es troba la C7 que passa per Sant Cugat, podien utilitzar sense pagar els serveis alternatius en els trams tallats per les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.