El nou centre de tractament de residus de la comarca funcionarà al 2009


  • Comparteix:

El nou centre de Tractament de Residus Municipals del Vallès Occidental a Vacarisses entrarà en funcionament a finals del 2009. D'aquesta manera els residus d'algunes localitats de la comarca, entre elles Sant Cugat, es podran tractar d'una forma més selectiva que fins ara.

Amb aquest nou ecoparc es tancarà l'abocador de Coll Cardús i, a més d'aprofitar el gas i el líquid també, se separarà el plàstic, la matèria orgànica, el paper, el cartró i el vidre.

El president del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, Joan Carles Sánchez, ha destacat que aquesta serà una bona manera per començar a fer el canvi de model en el tractament dels residus.

Joan Carles Sánchez

En el primer trimestre del 2008 es posarà la primera pedra. És la principal infraestructura que necessita la comarca per canviar del model de residus.


Les bales de residus d'aquest centre no aniran a parar al clot Sugrañes de Cerdanyola sinó que anirà a altres espais de la comarca. De totes maneres, el consistori vetllarà perquè el projecte per reomplir la bòbila no afecti en cap cas a la mobilitat de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.