Sant Cugat analitza el paper dels homes en el Dia Internacional contra la Violència de Gènere


  • Comparteix:

Sant Cugat commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb la vista posada en el paper dels homes en aquestes situacions. Les activitats començaran aquest dimecres amb una conferència a càrrec del psicòleg argentí Jorge Corsi, que analitzarà els maltractaments des d'una visió masculina. Les activitats s'allargaran fins al cap de setmana amb una jornada de formació, una sessió de cinema d'autor i un concert.

Sota el lema 'Sant Cugat contra la violència' l'Ajuntament se suma a la iniciativa de l'eliminació de la violència contra la dona amb un conjunt d'actes de sensibilització i formació. El Dia Internacional contra la Violència de Gènere que se celebra diumenge anirà precedit de xerrades, cinema i un concert.

La xerrada d'aquest dimecres, 'Una tragèdia superable', estarà dirigida pel psicòleg Jorge Corsi i tindrà lloc a les vuit del vespre a la Casa de Cultura. Corsi és una personalitat rellevant en l'estudi dels maltractaments i concentra els objectius dels actes d'enguany.

Ho ha destacat la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susana Pellicer.

Susana Pellicer

En aquestes jornades hem d'implicar els homes i aquest psicòleg ens aporta el paper dels homes i ens pot explicar el perquè de moltes coses.


Jorge Corsi també participa aquest dijous en una jornada de formació per a professionals de la Xarxa de lluita contra violència de gènere de Sant Cugat.

Les activitats continuen al vespre a dos quarts de vuit amb la projecció de la pel·lícula 'Grbavica', de la directora Jasmina Bani als cinemes Cinesa. Concha Buika tancarà els actes amb un concert que tindrà lloc aquest dissabte a les deu de la nit al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.