Les famílies gasten més de 100 euros de mitjana per als àpats de Nadal


  • Comparteix:

El rap i el marisc són els productes més venuts per a les celebracions nadalenques. Durant aquestes festes cada família gastarà, de mitjana, entre 100 i 150 euros per omplir la nevera. L'Oficina Municipal d'Informació del Consumidor (OMIC) recomana planificar les despeses per evitar ensurts.

El Nadal dispara la demanda de diferents aliments, però tradicionalment el peix i el marisc són els més sol·licitats pels santcugatencs. Els clients del mercat de Pere San gasten al voltant de 100 i 150 euros per omplir el rebost per aquestes dates festives.

Isabel Soler, paradista del mercat de Pere San, ha explicat que aquesta mitjana se supera amb escreix. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Isabel Soler

Per festes es gasten grans quantitats. La mitjana de 100 euros la supera molta gent


A causa de l'augment de compres durant el Nadal, l'Ajuntament recomana planificar les despeses i tenir prudència amb l'ús de la targeta de crèdit.

La membre de l'OMIC, Mercè Álvarez, aconsella planificar les compres nadalenques.

Mercè Álvarez

Recomanem planificar despeses i compres per ajustar-se al pressupost. Cal tenir en compte que alguns preus s'incrementen i per això s'ha de comparar preu i qualitat.


La majoria de denúncies i consultes que rep l'OMIC durant aquest període fan referència a les devolucions de productes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.