Els Reis d'Orient arribaran un any més amb tren a la Floresta


  • Comparteix:

Una xocolatada, 500 quilos de caramels i la novetat d'una coca de forner en lloc del tradicional tortell gegant ompliran els estómacs dels que s'acostin a la cavalcada de reis de la Floresta d'enguany. El seguici reial comptarà amb les tres carrosses de Ses Majestats més una dotzena de voluntaris.

Un any més, els Reis Mags arribaran amb un tren antic a l'estació de la Floresta. Allà seran rebuts per les autoritats locals, faran un petit parlament i es donarà inici a la cavalcada. Les carrosses engalanades dels Reis aniran acompanyades de les dels voluntaris que formaran el seguici reial pels carrers del districte.

La comitiva finalitzarà el seu recorregut al Centre Social i Sanitari de la Floresta. Allà, el tradicional tortell cedirà el seu lloc a una coca de forner. Així ho ha explicat el membre de la comissió de festes de la Floresta, Xavier Sans.

Xavier Sans

Els darrers anys es feia una xocolatada amb un tortell gegant. Enguany ho acompanyarem amb una coca de forner.


El seguici passarà per l'avinguda de l'Estació, el carrer de Margarit, el carrer Verge de Montserrat, el carrer Major i el carrer Pont del Diari, entre d'altres.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.