Les mesures per pal·liar els efectes d'una possible nevada ja estan a punt


  • Comparteix:

Els avisos del Servei Meteorològic de Catalunya han portat a l'Ajuntament a activar un conjunt de mesures per preparar el municipi davant una possible nevada. El consistori té preparades 22 tones de sal per llençar-les al carrer per evitar glaçades, i una operació conjunta entre la Policia Local i Protecció Civil.

El dispositiu de prevenció que ha engegat l'Ajuntament es mantindrà mentre el Servei Meteorològic de Catalunya anunciï risc de nevades en cotes baixes a la comarca. Les mesures depenen conjuntament de les àrees de Serveis Urbans, Serveis Socials i Medi Ambient del consistori, que col·laboraran estretament amb la Policia Local i Protecció Civil.

L'Ajuntament també ha repartit 22 tones de sal en diversos contenidors de color groc en forma de bola ubicats a les Planes, la Floresta i Can Cortés. D'aquesta manera, en cas de glaçades, es podria repartir la sal per la via pública.

El consistori disposa també de màquines retroexcavadores preparades per retirar la neu de la via pública. En cas de nevades, l'Ajuntament recomana no sortir de casa i mantenir-se informat mitjançant l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, el 010 i Ràdio Sant Cugat, a la 91.5 de la FM i a la seva pàgina web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.